неделя, 23 Юли 2018 01:45ч.

 
    ВОДОСТОЧНИ СИСТЕМИ MARLEY


Системата за отводняване на скатни покриви – олуци, тръби и аксесоари от стабилизиран и устойчив PVC е проектирана по най-съвременните и модерни стандарти, а производството в заводите на MARLEY във Вунсторф – Германия е оборудвано с технологии от последно поколение. Така са налице всички необходими предпоставки системата да бъде наречена “перфектна”. Цветовата гама включва три основни (кафяв, бял и сив) и четири допълнителни цвята (мед, сребрист, зелен, антрацит).

Основните елементи – олуци и тръби се предлагат в различни варианти, в зависимост от размера и вида на сечението и заедно с богатия асортимент от всички необходими аксесоари – скоби, казанчета, муфи и т.н. формират изключително гъвкави системи, за да удовлетворят всякакви изисквания на потребителя.

 Основни предимства на водосточните системи MARLEY са:

Лесен, бърз и сигурен монтаж,  
 Гумени уплътнения,
 Контролирано компенсиране на температурните деформации.
 Предлаганите три варианта на закрепване на олуците, дават възможност за монтаж по различни видове скатни покриви.
 Дълъг експлоатационен срок, благодарение на състава на пластмасата, в който липсва кадмият – основен причинител на стареенето й (Cd-free PVC),
 Изключително издръжливи на натоварвания,
 Висока устойчивост при различни климатични условия, при ниски и високи температури, и на UV – лъчи.

Последните две важни характеристики са постигнати с оптимално съотношение – коравина/еластичност и и с изключително устойчивите окачващи и снаждащи елементи.

Системата отговаря на изискванията на DIN EN 607.

 
Като опции се предлагат : 
 
 Увеличи  Увеличи  Увеличи  Увеличи
Спот-лампи за ефектно и дискретно осветяване на фасадата на сградата. Мрежи за предпазване от листа и запушване на олуците и тръбите, Система елементи и филтри за акумулиране на дъждовна вода, Сифони за връзка с канализацията и други.

MARLEY Deutschland GmbH е производител и предпочитан доставчик на висококачествени изделия от пластмаси за строителството и реконструкцията на сгради както в Германия, така и в повечето европейски страни. Името на фирмата е еталон за най-високо качество, а широката и продуктова гама включва:
 
Oтводнителни покривни системи,
Системи за външни и вътрешни канализации и водопроводи,
Системи за градинско напояване,
Сифони, санитарна техника
Сгъваеми врати
Вентилационни системи за бита и много други.  
 
“Всичко със система” – на този принцип в MARLEY се произвеждат изделия за ново строителство и реновиране. Интелигентни решения, модерен дизайн и лесен монтаж отличават всички продукти на фирмата.

 Олуци, Тръби, Аксесоари - подробна информация ->>

  Изтегли каталог  на Покривни водосточни системи MARLEY в  pdf формат

АЛФАТОН Мрамор ООД предлага системите RG 125, RG 100, RG 75  в цветове кафяво, сиво и бяло.

"Алфатон" © 1999-2018

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!